Over mij

Mijn naam is Zoë Keulen, de trotse eigenaresse van Momentje Zoë.

In 2016 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste en tevens ben ik een gecertificeerd hannah huidcoach. Als hannah huidcoach is het mijn doel om je bewust te maken van je huid, de conditie te verbeteren én je te laten genieten van het momentje voor jezelf.

Na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben in het vak, ben ik mijn droom achterna gegaan en een eigen schoonheidssalon gestart in Maasbracht.

Iedereen verdient wel eens een momentje voor zichzelf. Bij Momentje Zoë kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen zoals wenkbrauwstyling, massages en huid verbeterende behandelingen. 
Ik werk altijd met veel passie en liefde om voor jou dat momentje extra speciaal te maken!

Tijdens mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste heb ik een half jaar lang gewerkt in een wellness spa in Cyprus. Hier heb ik verschillende soorten massagetechnieken geleerd zoals ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage en Deep Tissue massage. Naast deze massages is ook de bindweefselmassage een van mijn specialiteiten. 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in wenkbrauwstyling. Omdat de wenkbrauwen een groot deel van de uitdrukking van je gezicht bepalen vind ik het altijd ontzettend fijn om jouw perfecte wenkbrauw te stylen. We doen dit door middel van het shapen, waxen, epileren, knippen en verven de wenkbrauwen. 
 


anbos-logo-800.jpg     hannah-huidcoach-certified.jpg