Mijn werkwijze

Het doel van mij als hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

De hannah producten zullen speciaal op je huid afgestemd worden, want iedere huid is uniek!

Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. Ik, als huidcoach begeleid, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

DSC1395.jpg

Meten = Weten!

Bij je eerste bezoek beginnen we met een uitgebreide huidanalyse. Ik luister naar je wensen en deze zullen we samen helder bespreken. Vervolgens bekijk ik de huid nauwkeurig en maak ik een persoonlijke huidanalyse met een speciaal huidmetingsapparaat, de Skin Analyzer. Met de Skin Analyzer meten we het vocht, de vetten en de pH-waarde. Met deze metingen kunnen we een effectief behandelplan maken en krijg jij een persoonlijk huidadvies.

Er wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem. Ik ben er een absolute voorstander van om het maximale uit de huid te halen. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.
Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. De hannah Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen zodat duidelijk zichtbare huidverbetering wordt gerealiseerd. De hannah bindweefselmassage werkt niet alleen huid verbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannende massage!

Lees hier meer over de hannah bindweefselmassage.

Het hannah systeem bestaat uit een stappenplan van 5 stappen: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Deze komen in iedere behandeling weer terug.

HANNAH MEAT & TREAT - Let’s try hannah!

HANNAH XPRESS – The hour of power!

HANNAH EXCLUSIVE – The total package!

HANNAH ACNÉ

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

HANNAH BINDWEEFSEL BOOTCAMP

Wil jij meer weten over de verschillende soorten hannah behandelingen? Klik dan hier.

DSC1543.jpg